يكشنبه 25 آذر 1397
شرکت کشت و صنعت آریا ( سهامی خاص ) واحد ساخت و تولید کمپوست قارچ خوراکی در سال 1380 تاسیس گردید .
ویژگی ها
تکنیک های تولید و کشت آگار

هوايي كه از آن تنفس مي‌كنيم مملو از موجودات بسيار ريز است كه با باد به حركت درمي‌آيند. قارچ‌ها، باكتريها، ويروسها و گياهان براي انتقال گرده‌هاي خود به مناطق ديگر از باد كمك مي‌گيرند. در صورت عدم رعايت نكات بهداشتي، اين ذرات مي‌توانند چه در تهيه كشت خالص و چه در فرآيند توليد قارچ خوراكي خلل وارد نمايند.

به طور كلي منابع اصلي آلاينده محيط كشت عبارتند از

1. محيط اطراف

2. ظروف كشت

3. ادوات و ابزار کشت

4. پرورش دهنده و لباس وي

5. هاگ‌ها يا ميسليوم قارچ خوراكي

قارچ‌ها و تمامي موجودات زنده نسبت به مواد غذايي، رقابت تنگاتنگ و دائمي با يكديگر دارند. هدف از ايجاد يك محيط استريل، حذف يا كاهش اين گونه رقابت و در نهايت فراهم ساختن شرايط مناسب براي تكثير قارچ خوراكي مي‌باشد. اولين مرحله قبل از تهيه كشت خالص، احداث اطاقک تلقيح يا آزمايشگاه استريل است.

  • ماشین آلات

 









مجتمع کشت و صنعت آریـا
:شماره تماس
028-34243500-9 (ده خط)
:فاکس
028-34243508












شرکـت قـارچ مهـرچیـن
:شماره تماس
021-65750221
65750343
:فاکس
021-65750311


مصاحبه جناب آقای رضوی با شبکه 4 صدا و سیما
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

:همکـــاران مــا

بزرگترین تولید کننده ماشین آلات و

سیستم کنترولینگ صنعت قارچ در دنیا



پیشرفته ترین مرکز تحقیقات

مشاوره قارچ در جهان

www.cpoint.nl





تولید کننده اسپان قارچ خوراکی

www.mycelia.be

  بازديد کل : 194748 نفر   - 54749 ip   بازديد امروز : 246 نفر   - 57 ip   بازديد ديروز : 174 نفر   - 75 ip   آنلاين : 1 نفر